Bruk knappen under for å sende en link til denne siden til en venn.

Forsiden arrow Verdt å vite arrow Mat og trivsel
Mat og trivsel

Gode måltider er en viktig trivselfaktor i alle sosiale sammenhenger. Leirskolens nytilsatte kokke har blitt en slager blant elevene – til tross for at hun til vanlig serverer verken pizza eller taco. Det lages ordentlig ”hjemmelaget” mat, med salater frukt og grønt – og som en elev uttalte i et intervju i LinkAdresseavisa i høst:

”Maten på Storwartz var så god at det verste med oppholdet var å vente på at det skulle bli middag!”

På Storwartz er det fire måltider. Frokost, formiddagsmat, middag og kveldsmat.
Det vil ofte være elever som må ha tilpasset mat i forhold til allergier og religion. Opplysninger om dette gis til leirskolen via klassestyrer i god tid før oppholdet finner sted.

Leirskolen har en kiosk som åpnes i samråd med klasselærer.

Mye av tilværelsen dreide seg om kampen for "det daglige brød". Å ete seg mett var ingen selvfølge. De som ikke hadde eget småbruk var verst stilt. Dersom noen forulykket på gruva - så var ikke veien lang til "fattigkassa" for de som satt igjen hjemme.